Megoldás a „Távolítsa el a megjelenítést gátló erőforrásokat” a Google élmény indexben — miről is beszélünk? tarts velünk

A

ngol nyelven Fixing “Eliminate render-blocking JavaScript and CSS in above-the-fold content” Error a  W3 Total Cache segítségével, mivel a témának nincs magyarosítása, így a gomb neveket angolul írom le

  1. Lépj a  Performance -> General Settings.
  2. Keresd  meg  Minify címsort az oldalon. Ezután néhány opciót látsz a  fejezet alatt.
  3. Jelőld be az Enable box for Minify. Utána a  Minify mode opciónál, válaszd ki, hogy  Manual.
  4. Nyomd meg a  Save all settings.

minify-css-and-js-w3-total-cache seo4you

5. Töltsd le az összes megjelenítést gátló JavaScript és CSS szkriptet, amelyeket a Google PageSpeed Insights-ba találhatsz meg.

Googe pageinsgiht seo4you.jpg

6. Miután megtaláltad a bajkeverőket térj vissza a  Performance -> Minify a te  WordPress irányítópultodban.

7. Keresd meg JS részt. Itt az Operations in areas részt, válaszd ki a Non-blocking using “defer” beágyazási tipust  Before címkénél.

8. A  JS file management-nél, válasszd ki az aktív témát, majd katiins az Add Script gombra. Másold ki illeszd be a  JavaScript URL-et  a Google PageSpeed Insights-ból a megadott mezőket az alábbiak szerint.

JS -CSS gyorsítás SEO4YOU

9. Görgess le és keresd meg a  CSS részt. Itt a  CSS file management, válaszd ki az aktív témát majd kattint a  Add a style sheet – re. A fenti lépésekhez  hasonlóan (ahogy a JS is volt ) másold át a CSS stylesheets URLs -ét a PageSpeed ​​Insights-ból, és illeszd be a kívánt mezőkbe. Távolítsa el a megjelenítést gátló erőforrásokat

css SEO4YOU

10. A végén kattints a  Save Settings & Purge Caches Gombra.

Gyorsítótár törlése a WordPressben (lépésről lépésre)

Nemrég az egyik olvasónk megkérdezte tőlünk, hogyan törölhetjük ki a gyorsítótárat a WordPressben?

A webböngésző, a tárhelyszerver és a gyorsítótárazó beépülő modulok mind kiszolgálhatnak gyorsítótárazott tartalmat, ami megnehezítheti a webhelyén végrehajtott módosítások azonnali megjelenítését.

A WordPress gyorsítótárának törlése egyben az első hibaelhárítási tanács, amelyet gyakran hall.

Távolítsa el a megjelenítést gátló erőforrásokat

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell megfelelően törölni a gyorsítótárat a WordPressben. Ebben az útmutatóban foglalkozunk a böngésző gyorsítótárával, a webtárhely gyorsítótárával és a legnépszerűbb WordPress gyorsítótár-bővítményekkel.