Ads kampány - seo4you.huAds kampány - seo4you.hu

Ads kampány kezelés, alias Google fizetett hirdetések

B

elefutottunk, hogy ha céget üzemeltetünk, az internet világa nem kihagyható életünkből.

Jó persze manapság már majd’ mindenki elnetezget. Mi is létrehoztuk üzleti weblapunkat, webáruházunkat, ahogy illik. De valahogy csak nem jönnek a látogatók, magától senki nem akar odatévedni. Egyre inkább olyan kifejezések kezdenek el motoszkálni a fejünkben, mint a látogatottság növelés, online marketing. Elkezdjük tudatosan figyelni a netet, mások vajon mit csinálnak, hogy csinálják. Az első, ami nagyon gyorsan szembejön általában, azok a Google hirdetések.

Valljuk be, hogy ami talán a közösségi site-oknál is jobban beszövi mindennapjainkat, az a Google. És rádöbbenünk, hogy ez lehet az egyik megoldás számunkra. Valljuk be azonban, hacsak nem mi vagyunk az egyik menő multi, sokaknak ezek új fogalmak és információk, még ha ismerjük is már, hogy Google hirdetés, akkor Google ADS kampányok, mélységeiben nem tudjuk, hogyan működik, milyen lehetőségeket rejt ez a dolog.

Elkezdünk utána olvasni és ránk zúdul az általam imádott három betűsök világa (egyszer el is gondolkodtam rajta, hogy csinálok egy weblapot online marketingről, arra, hogy 3betu.hu). CPC, CPM, CTR, GDN, DSA és inkább nem sorolom tovább, ne meneküljön el senki. Az ADS hirdetés kiváló lehetőség arra, hogy gyorsan hozzunk látogatókat az oldalunkra. (Jól kiegészítheti egymást a keresőoptimalizálással, ami viszont hosszú távú folyamat.) Sokszor türelem, sokszor kőkemény idegjáték. Figyelni, elemezni, statisztikázni kell.

Ha Gooogle ADS hirdetéseket futtatunk, és komolyan vesszük, amit csinálunk, nem árt jóban lennünk az Excellel és a pivot táblákkal sem. Sokszor türelmesnek kell lennünk, és az elején többet ráfordítanunk, hogy hosszú távon optimalizálni lehessen az ADS kampányainkat. Szóval az ADS  kampány kezelés távol esik attól, amit megszoktunk, ha arra gondolunk, hogy internetezés. Mi létrehozzuk, figyelemmel kísérjük, optimalizáljuk ADS  kampányaidat. Segítünk, akár elemzésről, tanácsadásról, oktatásról, vagy auditról legyen szó.

Google ADS – Hogyan is történik ?

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a Google ADS -hez

Segíthetünk a Google ADS hírdetésekben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT