SEO4YOU.hu – ha a bizalom és a minőség is fontos neked !

S

A SEO4YOU.hu webfejlesztéssel és online marketinggel foglalkozó kisebb cégek és szabadúszó vállalkozók csoportjából állt össze, hogy Önöknek minél szélesebb körben magas színvonalú szolgáltatásokat nyújthasson megfizethető áron.

Talán találkoztál már olyan problémával, hogy weblap fejlesztés után kiderült, hogy a szolgáltatód technikailag remek weblapot fejlesztett, de keresőoptimalizálás szempontból viszont nem megfelelő a weblap. Vagy ADS kampányokat akartál indítani és kiderült, hogy a hirdetendő aloldalak marketing szempontból javításra szorulnak, majd hiába könyörögtél hetekig a fejlesztődnek, hogy oldja meg ezt a problémát, hogy el tudd indítani az ADS  kampányokat.

Nálunk ilyen gondot nem fogsz tapasztalni. Csapatban dolgozunk, összehangoltan, a TE igényeidnek figyelembevételével. Legyen szükséged akár weblap fejlesztésre, webshop készítésre, vagy online marketing szolgáltatásokra, SEO-ra, Google hirdetésekre, vagy Facebook kampányokra, mi megoldjuk.

Amivel többet, vagy mást tudunk nyújtani az pont az, hogy széles körben le tudjuk fedni a webes szolgáltatások területét, amire általában csak nagy cégek képesek, akik borsos áron dolgoznak.

Fontosnak tartjuk a szakmaiságot, az ügyfeleink profitábilitását és összehangoltan működtetjük a webfejlesztés és az online marketing különböző területeit. Tisztában vagyunk vele, hogy például a weblap fejlesztés milyen szinten tudja támogatni a Google kampányokat, vagy a keresőoptimalizálást, mint ahogy a SEO-t és az ADS kampányokat is lehet egymást kiegészítve és segítve működtetni.

Célunk, hogy a megtervezett összehangolt webfejlesztések és online marketing eszközök ne csak a multinacionális és nagyvállalatok számára, hanem a kis- és középvállalkozók számára is elérhetőek legyenek. Mert nekünk is csak akkor jó, ha Neked is  jó.

Mi az ami ajánlani tudunk neked?

Segíthetünk ?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

Kapcsolat