Webáruház készítés seo4you.hu
Webáruház készítés seo4you.hu

Webáruház készítés: korrekt kivitelezés, megfizethető ár

A

webáruház készítésnek sok buktatója van.

Azt gondolhatnánk, hogyha megoldottuk költséghatékonyan a szállítást, minden akadályt gond nélkül megugrunk. Aztán, amikor utólag jön szembe, hogy ilyen, vagy olyan funkciót is beépíthettünk volna, vagy rádöbbenünk, hogy például keresőoptimalizálás szempontjából nem jó a webáruházunk, esetleg már a harmadik fejlesztő tűnt el és nem tudjuk megoldani a szükséges változtatásokat, vagy amikor másodszor, harmadszor fejlesztetjük újra, mert még mindig nem jó, rájövünk, hogy ez nem is annyira egyszerű.

A webáruház készítésnél kifizetődőbb, ha először  körültekintőek vagyunk és fektetünk bele több pénzt, gondoljuk át mit szeretnénk és hogyan, és csak akkor vágjunk bele. Webáruház készítéshez és tervezéshez igyekeztünk neked segítséget nyújtani azáltal, hogy bemutatunk olyan funkciókat, amelyek hasznosak lehetnek a te számodra. Mivel manapság már sok olyan megoldás létezik, amely igen praktikus és hasznos tud lenni és hála a CMS (content management system – tartalom kezelő rendszer) rendszereknek ezek a funkciók már készen is elérhetőek és nem kerül vagyonokba az egyedi fejlesztésük. Az sem elhanyagolható szempont, hogy webáruházunk mobilra, táblagépre is optimalizálva legyen.

Még ha unalmas frázis is, hogy ez a jövő, AdWords kampány kapcsán van róla tapasztalatom, hogy Angliában a vásárlások 70-90 %-a mobilról érkezik. Ha Magyarországon ez közel sem ilyen elterjedt, akkor is tudnunk kell, hogy itt is egyre inkább az a tapasztalat, hogy ügyfeleink nem elhanyagolható mértékben mobilon böngészgetnek és aztán asztali gépről vásárolnak, emiatt nem hagyatjuk ki a mobilos jelenlétet.

Vagyis szakszóval élve reszponzívnak is kell lennie, de ez manapság már annyira alapvető, hogy nem növeli a költségeinket, tehát azt, hogy ez később ne okozzon problémát a webáruház üzemeltetésnél, pusztán némi körültekintéssel megoldhatjuk. Segítünk neked a funkciók bemutatásával, hogy körültekintő döntést hozhass, de a Webáruház készítést követően is igény szerint támogatást nyújtunk, legyen szó akár webáruház üzemeltetésről, karbantartásról. Vállalunk tanácsadást, oktatást is, hogy segítsünk neked abban, ha úgy szeretnéd, magad is el tudjad végezni például a termék feltöltéseket.

Webáruház készítés – tervezés folyamata

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a Webáruház készítés előtt.

Segíthetünk Webáruház készítésben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT