Google helyezés

Google helyezés, avagy hol is találjuk magunkat a Google keresőben?

G

oogle helyezés vizsgáló szolgáltatásunk során megvizsgáljuk, hogy a kívánt kulcsszavakra a weboldalad hányadik helyen van az adott időben a Google találati listán.

Az asztali számítógépek mellett manapság már az is egyre fontosabb, hogy mobilon – tableten hányadik helyen áll a Google keresőben.  A Google helyezés vizsgálat során a helyezések mellett azt is kézhez kapod, hogy a már érdemi helyezéssel bíró kulcsszavaknál melyik aloldaladat indexeli a Google. Kérésedre a listát kiegészítjük az átlagos havi keresések számával is.

A Google helyezéseket az első 100 találatig nézzük. A találati listán egy oldalon 10 keresési eredmény látható, tehát azt vizsgáljuk, hogy a megadott kulcsszavakra weboldalad szerepel e az első 10 oldalon.

Kérlek engedd meg, hogy felhívjuk figyelmed, hogy a helyezés vizsgáló szolgáltatást leginkább egy kulcsszó kutatást követően van értelme elvégezni. Amennyiben neked még nem készítettek kulcsszókutatást, kérlek tekintsd meg ezt a szolgáltatásunkat is. Ha már megvannak a kulcsszavaid, arra is kíváncsi lehetsz, hogy konkurenciád milyen helyezéseket ér el a te  számodra is fontos kulcsszavakra. Igény szerint megnézzük akár nem csak a saját, hanem más weblapok helyezéseidet is.

Google helyezés – mind mindenhol a Google-be is fontos a helyezés!

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a Google helyezés vizsgálata során.

Segíthetünk Google helyezésben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT