Szövegírás

Szövegírás, mert a szöveg mindenhol jelen van

S

okan azt hiszik, hogy a szövegíráshoz mindenki ért. Nem szívesen adják ki a kezükből, mert maguk szeretnék megcsinálni.

Ez érthető is. De aztán amikor sokadik este ülsz a gép felett fáradtan és belegondolsz, hogy hanyadik órát töltöd szövegírással és nincs ihlet, nem fog az agy. Azt hiszed végre jó, na de egy szövegnek sok kritériumnak meg kell felelni, nem csak a saját ízlésünknek.

Figyelni kell, hogy megfelelő mértékben, de nem túlzásokba esve használjuk a kulcsszavainkat, élvezhetőnek kell lennie, de mégsem veszíthetjük szem elől a marketing célokat és újra és újra át kell fogalmaznunk, sokan rájövünk, hogy nem éri meg, ha magunk írjuk a szövegeinket.

Ennyi idő alatt kitermelhetnénk még több pénzt is, mint amennyit a szövegírásra kellene fordítanunk. Vagy esetleg lehetnénk a családunkkal, kikapcsolódhatnánk, vagy aludhatnánk végre egy nagyot. Ezért igen megfontolandó, hogy annak ellenére, hogy ez az egyik dolog, amit irányítani szeretnénk, részben, vagy egészben mégis kiadjuk a kezünkből.

Megbízás előtt egyeztetjük elképzeléseidet. Honlap szövegezés, rendszeres cikkírás esetén próbacikket is vállalunk, amit a te igényeid szerint  átírunk, ha szükséges. Ilyen módon részletesebben megismerhetjük elképzeléseidet. Szövegíróink rutinosak nem csak honlapok szövegezésében, de vállalunk marketing szövegírást, Facebook posztok megírását és Facebook karbantartást, cikkírást blogba, prémium linképítéshez, egyszóval bármilyen igényt kielégítünk, mindezt megfizethető áron.

Szövegírás – tervezés folyamata

A pontos informálódás, tervezés elengethetlen egy SEO szöveg megírásához.

Segíthetünk szövegírásban?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT