WooCommerce seo4you.hu

WooCommerce webshop, ami mindent tud, amire szükséged lehet

H

át egyszerűen azért WooCommerce webshop, mert jó.

És ezt most nem marketingileg mondom. Nézz meg egy WooCommerce webshopot, már eleve az, hogy jól néz ki, letisztult, minimál, ami megfelel a mai trendeknek és felhasználói igényeknek is. A WooCommerce webshop könnyen kezelhető.

Mi is bemutatunk pár trükköt és funkciót, ami nem csak hasznos, de jópofa is. Lássunk néhány előnyt is konkrétan. A termékfelvitel gyors és könnyű. Egy megfelelő adatbázissal ráadásul pikk-pakk megoldható az automatikus tömeges termékfeltöltés. Termékenként külön aloldal van, amihez képgalériát, leírást, cikkszámot és mindenféle hasznos paramétert lehet társítani.

Természetesen keresőbarát URL-ek vannak. Nyilvánvaló a kosár és pénztár funkció mindenféle fizetési megoldással. Vásárlás előtt el lehet fogadtatni az ÁSZF-et. Nyomon lehet követni a rendeléseket az admin felületen. Paraméterek szerint választhatóak a termékek, például méret, szín, stb. Vannak benne értékesítési jelentések, grafikonok és nyilvánvalóan lehet vele e-mail értesítést küldetni a megrendelésekről, ami még személyre is szabható.

Van „kívánságlistára” funkció, termék összehasonlítási lehetőség és még sorolhatnám. És ha valami kimaradt volna belőle, arra úgyis van valami plug-in, amivel megoldható. Bővebben itt megnézheted te is, hogy nem csak mellébeszélek, hanem a WooCommerce tényleg tudja, amit egy korrekt webáruháznak tudnia kell.

Segíthetünk WooCommerce webshop készítésben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT