Weboldal tanácsadás, oktatás seo4you.huFacebook hirdetés seo4you.hu

Facebook hirdetés, avagy jól célozható marketing kampányok

A

Facebook hirdetés, vagyis Facebook PPC legnagyobb előnye a jó célzási lehetőség.

Facebook hirdetés – Sokakat megijeszt, ha belegondolsz, hogy mennyi személyes adatot tárol rólunk a Facebook és vajon kinek juthat ez birtokába és mire használhatják. Persze ettől függetlenül mindenki serényen Facebookozik tovább.

Ha vállalkozóként a saját szempontjainkat nézzük, akkor a Facebook hirdetésnek pont a rengeteg adat és az ezáltal lehetséges jó célzási lehetőség a legnagyobb előnye. Vagyis, ha például olyan marketing kampányt szeretnénk, ahol a célközönség a 20 és 40 év közötti, gyermekes anyukák, akkor milyen más ilyen árnyaltan működtethető hirdetési lehetőséget találnánk? A dolog ráadásul fordítva is működik. A Facebook kampányok által, azok optimalizálása során új információkhoz, tapasztalatokhoz juthatunk vásárlóinkról, amelyek néha meglepőek is tudnak lenni.

Facebook marketing

Például, amikor a hirdető rádöbben, hogy a férfiaknak szóló termékei jól fogynak a nők körében, mert feleségek, barátnők és anyukák veszik meg azokat voltaképp, valós fogyasztóközönségük helyett. Ezeket a tapasztalatokat aztán fel lehet használni más marketing célokra is. Például úgy árulni a férfi dezodort, hogy annak banner hirdetése a nők számára is legyen megkapó. (mint ahogy tapasztalhatjuk sokszor, hogy a TV-ben futó férfi illatszer hirdetések is nem ritkán a nőket célozzák) Ez persze csak egy példa volt. Ha valóban tudatosak akarunk lenni cégünk marketingjében, akkor a

Facebook hirdetések során nyerhető tapasztalatok nem hanyagolhatóak el. Tehát időt kell rá fordítanunk, hogy ezeket az adatokat és információkat átnézzük, elemezzük és értékeljük. Visszatérve azonban egy előző felvetésre, voltaképpen, többek között mi magunk vagyunk azok, akik használják azt a rengeteg adatmennyiséget, amit összegyűjtenek az emberekről, Facebook kampányaink során. És szó, ami szó, valamilyen Facebook marketing, egy vállalkozási szint felett nehezen kikerülhető manapság. Mi segítünk neked megtalálni az üzleti céljaidhoz és anyagi lehetőségeidhez passzoló közösségi marketing eszközöket, támogatunk téged a megtervezésben és a kivitelezésben is.

Facebook hirdetés – tervezés folyamata

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a Facebook hirdetés kezdése előtt.

Segíthetünk Facebook marketingben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT