Linképítés

Prémium linképítés, vagyis az off-site SEO adu ásza

P

rémium linképítésnél nagyon igaz az, hogy lassan járj tovább érsz, de mindenesetre alaposan nézz körül.

Ha a prémium linképítést nem csináljuk elég körültekintően hamar meggyűlhet a bajunk a Google Pingvin algoritmusával és büntetést kaphat az oldalunk. Emiatt, amellett, hogy meglehetősen időigényes lenne, ha magunk végeznénk, érdemes szakemberre bízni a prémium linképítés megtervezését és lebonyolítását.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen minőségű (PR, vagy manapság jóval inkább DA értékű) oldalakról, milyen ütemben kapjuk azokat a linkeket. Hogy milyen eloszlásban érkeznek a linkek a főoldalunkra, illetve aloldalainkra. Sőt, még az sem mindegy, hogy mi a link szövege (anchor text) és milyen szövegkörnyezetből jön. Emiatt például, ellentétben az ősrégi gyakorlattal, már nem jellemző, hogy csak egy linket helyezzenek ki.

A mellé cikkírás is társul, hogy releváns szövegkörnyezetből érkezzen az. Természetesen a legoptimálisabb, ha maguktól kapjuk a linkeket, mert annyira értékes tartalmat, érdekes terméket, szolgáltatást kínálunk, hogy az arra ösztönzi az embereket, hogy maguktól is hivatkozzanak az oldalunkra. Ezt szoktuk link kiérdemlésnek hívni.

Na de ez folyamatos, hosszan tartó marketingtevékenységet igényel, így meglehetősen költséges és hosszadalmas, sok weblap profil esetében nem is járható út. Emiatt a többség megmarad a Google által vitatott, ám a mai napig bevett prémium linképítésnél.

Prémium linképítés – Hogyan is történik ?

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a prémium linképítéshez.

Segíthetünk a linképítésben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT