Weboldal tanácsadás, oktatás seo4you.huWeboldal tanácsadás, oktatás seo4you.hu

Weboldal tanácsadás, ha nem érted miért nem megy. Weboldal oktatás, hogy te is meg tudd oldani, hogy haladjanak a dolgok.

E

lőször persze furcsán hangozhat. Mi az, hogy weboldal tanácsadás, oktatás?

De voltaképp egyre keresettebb ez a dolog, legfeljebb nem tudjuk megfogalmazni, hogy erre van szükségünk. Na, de mit is értek azon, hogy webáruház, vagy weboldal tanácsadás, oktatás?

Például azt, amikor ügyfeleinknek weboldal, webáruház fejlesztést csinálunk és ezt követően maguk akarják ellátni a honlap karbantartás feladatait. Legyen szó arról, hogy saját magad, vagy egyik alkalmazottad, megmutatjuk, elmagyarázzuk, hogy mit hogyan tudsz magad is elvégezni, hogy hosszú távon ez ne jelentsen plusz költséget neked. A tanácsadások Skype-on zajlanak, képernyőmegosztással így nem köt se téged, se minket a földrajzi távolság, ráadásul nem kell kiszállási díjat is finanszírozni. Ez tapasztalat szerint hatékony módja az oktatásnak, tanácsadásnak.

Gyorsan rá fogsz jönni, hogy a honlap karbantartás nem is olyan nagy ördöngösség. De nem csak ilyen módon lehet igénybe venni a tanácsadást, vannak ügyfeleink, akik a fejlesztéseikben, weblapjuk keresőbarát, felhasználóbarát kialakításában kérnek segítséget.

Nem is gondolnánk, hogy mekkora jelentősége lehet még egy gomb elhelyezésének is. Szóval legyen szükséged akár a honlap karbantartás feladatainak betanítására, akár tanácsra, mit, hogyan lenne célszerű módosítani weblapodon, segítünk neked.

Segíthetünk weboldal tanácsadásban, oktatásban?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT