WordPress honlapkészítés seo4you.huWordPress honlapkészítés seo4you.hu

WordPress honlapkészítés gyors, költséghatékony és kiváló megoldás

W

ordPress honlapkészítés? Miért WordPress? Ha rákeres arra a Google-ben, hogy WordPress (1 140 000 000 találat), Joomla (164 000 000 találat), Drupal (93 800 000 találat) és ránéz a találatok számára, egyértelműen kiderül, hogy manapság ez a legelterjedtebb, úgynevezett CMS, vagyis tartalomkezelő rendszer.

Persze félreértés ne essék, ez a három legelterjedtebb rendszer és mindhárom kiváló, így senkit nem szeretnénk meggyőzni arról, hogy egyik, vagy másik jobb és ha eddig egyiket használta, akkor térjen át egy másik rendszerre.

A WordPress a legelterjedtebb, sablonok és beépíthető funkciók szinte végtelen tárháza áll rendelkezésünkre a honlapkészítés során.

A WordPress weblap kiváló megoldás, legyen szó akár portfólió, vagy bemutatkozó weboldalról, céges honlapról, vagyis minden esetben. Ráadásul a WordPress kiváló megoldásokat nyújt keresőbarát weblapok fejlesztésére, eleve reszponzívak, vagyis jól jelennek meg mobiltelefonon, tableten is.

A kezelőfelülete egyszerű és magyar nyelven is elérhető, így az alap feladatok könnyen elsajátíthatóak, ezért ideális abban az esetben, ha később a karbantartás feladatait valaki saját maga szeretné ellátni. Egyszóval kiváló megoldás az egyszerű weboldalaktól a komplexebbekig. Mivel a beépíthető plug in-ekkel szinte minden feladat megoldható, amely kis- és középvállalkozók honlap fejlesztése során fölmerülhet.

Így felesleges tovább haboznod, mert ami több millió ember számára bevált, így a te vállalkozásodnak is biztosan be fog: a WordPress honlapkészítés.

WordPress honlapkészítés  – tervezés folyamata

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a WordPress honlapkészítés előtt.

Segíthetünk WordPress honlapkészítésben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT