Facebook marketing

Facebook marketing, a közösségi média ereje

A

Facebook marketing kapcsán voltaképp többféle dologra is gondolhatunk.

Első körben a Facebook hirdetésekre szoktunk gondolni, amelyek alapban a Facebookon megjelenő, úgynevezett banner (képes) hirdetéseket fedik. Más szóval ez a Facebook PPC (pay-per-click), kattintás alapú hirdetési rendszere. De ezen túl, ha valaki tudatosan akarja építeni Facebook marketingjét, akkor tekinthetjük akár az account managmentet is Facebook marketingnek.

Hiszen nem mindegy, hogy Facebook accountunk csak lóg a levegőben pár követővel, akik leginkább is a rokonaink és barátaink, vagy eljuttatjuk üzenetünket nagyobb csoportokhoz. Vagyis 10 követőből nem számíthatunk forgalomra, de 1000-ből, vagy 5000-ből már jóval esélyesebb. Ha értékesek a termékeink, szolgáltatásaink és értékes a tartalom, amit gyártunk köré, akkor a természetes megosztás folyamata is megindul magától.

Nem is beszélve a népszerűsítő akciókról, nyereményjátékokról, stb. Ha ennél tovább gondolkodunk, akkor ezeket az akciókat felhasználhatjuk remarketing célokra is, hírlevél feliratkozók gyűjtésére és hírlevél küldésre. Még ha nem is akarjuk agyon spammelni követőinket, de azért valószínűleg senki nem sértődik meg, ha tájékoztatjuk, hogy kedvenc márkája 10%-kal olcsóbb most. Más szóval a Facebook marketing igen sokrétű és árnyalt fogalom lehet.

Legyen szó tehát Facebook hirdetésről (Facebook PPC), account managementről, vagy Facebook karbantartásról, mi megoldjuk neked.  Valamint komplex menedzselések esetében összehangoljuk például a weboldaladon, vagy webáruházadban történő tartalomfejlesztést a Facebook managementtel.

Facebook marketing – tervezés folyamata

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen a SEO elemzés során.

Segíthetünk Facebook marketingben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT