weboldal készítésweboldalak keszitese

Weboldal készítés, mert a weboldal marketing eszköz

W

eboldal készítés nélkülözhetetlen minden cégnek, kezdhetném, de ez már közhellyé vált és mindenki ismeri. Meg is haladtuk ezt a kérdéskört.

Áttértünk a következő fokozatra, amikor már az a kérdés, hogy milyen is az a weboldal. És itt most nem a „húúú ez jól néz ki” hatásra gondolok, – persze az sem árt, csak az ilyen weblapoknál sajnos a használhatóság gyakran háttérbe szorul -hanem arra, hogyha elkészült a weboldalunk azt utána használni is szeretnénk.

Már nem csak presztízs szimbólum, mint a kilencvenes években, nem elég, hogy egyszerűen van és webcímünket rányomtathatjuk a névjegykártyánkra. Ha megvan a weboldalunk utána rájövünk, hogy azzal kezdeni is kell valamit. Jó esetben előbb jövünk rá, hogyha meglesz, kezdeni fogunk vele valamit és az igazán tudatos ügyfelek előbb felkeresnek egy SEO szakértőt, akivel az egészet kitalálják, megtervezik, stb.

Más szóval a weboldal készítése marketing célokat szolgál. Épp ezért egy webfejlesztéssel foglalkozó cégnél már nem elég az, hogy össze tud rakni egy weblapot, még akkor sem, ha az technikailag korrekt. Fejlesztésre bármikor szükség lehet, sőt, ha egy vállalkozás életképes, akkor változik és fejlődik, így időről-időre szükség is van fejlesztésre. De nem mindegy, hogy ez milyen szinten zajlik. Hogy mondjak egy kézzelfogható példát, Ads kampány kapcsán hozzám forduló ügyfeleknél találkozom sajnos elég gyakran azzal, hogy nekem kell felhívnom a figyelmüket arra, hogy a szolgáltatásaikat külön szolgáltatás aloldalra kell kihozni.

Egyébként SEO szempontból is így van és ha belegondolunk, hogy mi mondjuk, ha keresünk egy szolgáltatást és elzsibbad az ujjunk mire legörgetünk egy weblapon, mire megtaláljuk, az milyen hatással van ránk, rájövünk, hogy ez miért is szükséges. (mellesleg nem zsibbad el, mert nem görgetünk le, hanem elhagyjuk az ilyen oldalt) Őszintén szólva ilyenkor dühöngtek is páran, hogy ezt a fejlesztőjük miért nem mondta. Hát azért nem, mert nem tudja, mert fejlesztő és nem marketinges. Épp ez az amivel többet, mást kínálunk. Weboldal készítés során figyelembe vesszük a marketing szempontokat és a használhatóságot is. Nálunk megtalászl mindent egy helyen.

Weboldal készítés – tervezés folyamata

A pontos informálódás, tervezés elengedhetetlen egy Weboldal készítéshez.

Segíthetünk Weboldal készítésben?

Ha számodra is fontos a minőség, akkor keress minket! .

KAPCSOLAT