Gyorsítsa fel WordPress gyorsítás -anélkül, hogy mélyen bele kellene merülnie a HTML-be, a PHP-be vagy a CSS-be.

Az oldalbetöltési sebesség ma az egyik legfontosabb felhasználói élménytényező a webügynökségek és ügyfeleik számára.

Amikor a webhelyek gyorsan betöltődnek, a felhasználók kevésbé távolodnak el tőlük. Ennek eredményeként javul a keresőmotorok helyezése, és a webhelytulajdonosok több pénzt keresnek. Ez fontos tényező bármely webhely általános versenyképességében.

A kutatás nagyon világos ebben. Azok a webhelyek, amelyeknek a teljes betöltése több mint két másodpercig tart, ez idő alatt a látogatók akár 47%-át is elveszítik . Ez különösen igaz az e-kereskedelmi webhelyekre. A türelmetlen vásárlók gyorsan kattintanak, és keresnek egy sokkal érzékenyebb webáruházat, ahol vásárolhatnak.

A WordPress gyorsítás webhelyek minden olyan funkcióval és technológiával rendelkeznek, amelyekre szükséged lehet az oldalbetöltési idő optimalizálásához és a zökkenőmentes, gyors teljesítmény eléréséhez. De meg kell hoznia a megfelelő döntéseket, hogy odaérjen. Ezen lehetőségek közül sok nem igényli a kódolás megtanulását vagy a bonyolult technikai változtatások végrehajtását.

wordpress gyorsítás

11 módszer az oldalbetöltési sebesség optimalizálására a WordPress-en

 1. Vásároljon jobb webtárhely-tervet

A tárhelyterv minősége és sebessége nagy szerepet játszik annak meghatározásában, hogy milyen gyorsan tud betöltődni a WordPress webhely. Ha alacsony költségű megosztott tárhelyszolgáltatással rendelkezik, előfordulhat, hogy több más webhellyel is megosztja a sávszélességet és a tárhelyet, ami azt jelenti, hogy nem tudja garantálni a stabil sebességet.

A dedikált tárhelycsomagok lehetővé teszik a szerver konfigurálását az oldalbetöltési sebesség optimalizálása érdekében. Lehet, hogy nem is szükséges szolgáltatót váltani – a legtöbb webtárhely-szolgáltató hasonló dedikált tárhely-tervet kínál . Minél több erőforrást szentel a webtárhelynek, annál gyorsabban tud betölteni webhelye.

 1. Telepítsen egy könnyű WordPress-témát

Sok WordPress gyorsítás webhely-tulajdonos szeretné lenyűgözni a látogatókat kidolgozott dizájnnal és nagyszabású dinamikus elemekkel. Számos téma kínálja mindezt és még sok mást. Mielőtt azonban mindent a webhely látogatóira vetne, fontolja meg, hogy ezek a témák milyen hatással vannak a weboldal betöltési idejére.

A nagy WordPress gyorsítás-témák sok dinamikus elemmel több erőforrást igényelnek. Egy ilyen webhely kiszolgálása több tízezer látogató számára másodpercenként hihetetlenül nagy kihívást jelent a tárhelyszolgáltató számára. Ha nem tudják kielégíteni a csúcsigényt, a látogatók nehezen tudnak kapcsolatot teremteni, és az Ön márkája szenvedni fog. Fontolja meg olyan könnyű téma használatát, amely csak a kívánt funkciókkal rendelkezik – és nem több.

 1. Csökkentse a képméretet a webhelyen

A nagy fájlok jobban lelassítják a webhely teljesítményét, mint bármi más. A képek és videók közvetlenül a WordPress gyorsítás webhelyére való feltöltése rossz ötlet, de még a beágyazott média is okozhat problémákat, ha a fájlméret túl magas.

Könnyedén csökkentheti a képméretet anélkül, hogy többféleképpen befolyásolná a képminőséget. Például átvált egy nagy formátumú fájlról, mint pl. BMP-t egy hatékonyabb fájlformátumra. A JPG jelentős változást hozhat. Az emberi felhasználók nem tudják megkülönböztetni, de a hosting szerverek igen.

Az olyan könnyű beépülő modulok, mint a WP Smush , automatikusan optimalizálhatják a képfájlok méretét, hogy javítsák az oldalbetöltési sebességet.

 1. CSS- és JavaScript-fájlok csökkentése

Van mód arra, hogy a JavaScript- és CSS-fájlok kevésbé befolyásolják az oldal betöltési sebességét anélkül, hogy befolyásolnák a kód működését. Valójában egyáltalán nem kell ismernie a kódot ahhoz, hogy ezeket a fájlokat kicsinyítse és gyorsabban fusson.

E fájlok kicsinyítése csak azt jelenti, hogy ki kell venni a nem működő kód kis darabjait, amelyeket a programozók arra használnak, hogy a kódjukat ember által olvashatóvá tegyék. Az olyan könnyű beépülő modulok, mint az Autoptimize , automatikusan végrehajthatják ezeket a módosításokat, így Önnek még csak nem is kell megnyitnia a kódot vagy törölnie semmit.

 1. Integráljon megoldást a haladó gyorsítótárazáshoz

A gyorsítótárazás egyszerű és hatékony módja az oldalak betöltési idejének csökkentésének és a felhasználói élmény javításának. Ahelyett, hogy minden egyes weboldal elemet betöltenének minden alkalommal, amikor egy felhasználó felkeresi az oldalt, a gyorsítótárazási megoldások bizonyos adatokat tárolnak a felhasználó rendszerében. Ez azt jelenti, hogy a gyakran betöltött elemek szinte azonnal betöltődnek, ami javítja a weboldal teljes betöltési idejét.

A WP Total Cache a WordPress gyorsítás egyik legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb gyorsítótárazási szolgáltatása. Kombinálhatja egy kifinomultabb megoldással, mint például a Varnish , hogy tovább javítsa a gyorsítótárazási eredményeket.

 1. Tartalomszolgáltató hálózat (CDN) megvalósítása

CDN nélkül előfordulhat, hogy egyetlen webhelyszerverrel rendelkezik, amely weboldalelemeket szállít a felhasználóknak a világ bármely pontján. Ha a szerver az Egyesült Államokban található, az amerikai felhasználók gyors hozzáférést kapnak, de az európaiak, ázsiaiak és afrikaiak sokkal lassabbak.

A CDN-ek több területen is létrehozzák, frissítik és karbantartják a webhely másolatait, így a felhasználók bárhol is élvezhetik a gyors oldalbetöltési sebességet. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy tartózkodási helyüktől függetlenül kiváló oldalbetöltési időt biztosítson a felhasználók számára.

Ha tudja, hogy a felhasználók többsége hol tartózkodik, akkor az adott terület közelébe helyező CDN használata pozitív hatással lesz a weboldal betöltési sebességére.

 1. Kapcsolja be a GZIP-tömörítést

A fájlok tömörítése egyszerű módja annak, hogy kevesebb helyet foglaljanak el. A GZIP-fájlok ugyanúgy működnek, mint a ZIP-fájlok, de webalapú fájlokhoz vannak optimalizálva. A GZIP-tömörítés csökkenti azt a sávszélességet, amelyet a webhely a legnagyobb fájlok küldésére használ fel.

A sávszélesség-erőforrások fogyasztásának csökkentésével javíthatja az oldalak betöltési sebességét azokon a webhelyeken, amelyek gazdagépei nem kínálnak nagy sávszélességet. Ez potenciálisan jó módszer lehet az oldalbetöltési sebesség optimalizálására anélkül, hogy több pénzt kellene költenie egy magasabb szintű tárhely-előfizetésre. Számos bővítmény, például a PageSpeed ​​Ninja , tartalmaz GZIP-tömörítési funkciókat.

 1. Távolítsa el a régi tartalmat a WordPress gyorsítás adatbázisából

WordPress gyorsítás adatbázisa szinte minden olyan felhasználó által generált tartalmat tartalmaz, amelyet valaha is közzétettek a webhelyén. Ebbe beletartoznak a hamis felhasználók, a spam megjegyzések és a régi blogok piszkozatai, amelyeket soha nem tett közzé. Összességében ezek a dolgok jelentősen lelassíthatják a webhely teljesítményét, mivel mindegyikük hosting erőforrásokat fogyaszt.

Szánjon időt arra, hogy kitöröljön néhány olyan tartalmat, amelyről tudja, hogy soha nem fogja használni. A spam megjegyzések és a hamis felhasználók valójában erőteljes negatív hatással vannak a márka hírnevére, ezért jó ötlet gyorsan megszabadulni tőlük.

 1. Távolítsa el a nem használt bővítményeket

A nagy teljesítményű bővítmények sok erőforrást igényelhetnek. A beépülő modulok értékes erőforrásokat is felhasználhatnak, ha éppen nem használja őket. A fel nem használt beépülő modulok növelik a katasztrófa-helyreállítási biztonsági másolat méretét, ami azt jelenti, hogy a tárhelyszerver sokkal keményebben fog dolgozni a biztonsági mentési folyamatok végrehajtása közben.

Még az is előfordulhat, hogy a gyakran használt bővítményeket lecserélheti olyan szolgáltatásokra, amelyek nem vonják el az erőforrásokat a tárhelyszolgáltatótól. Például lecserélheti az automatizálási és ütemezési beépülő modulokat a Zapierre , és értékes erőforrásokat takaríthat meg a folyamat során.

 1. Távolítsa el a szükségtelen külső szkripteket

A WordPress gyorsítás webhelyén található minden külső szkript bizonyos mennyiségű tárhely-erőforrást igényel. A legtöbb ilyen szkript meglehetősen kicsi, de ha sok van belőlük, akkor gyorsan összeadódnak.

Határozza meg, mely szkriptek a legfontosabbak. Valószínűleg továbbra is szeretné futtatni a Google Analytics szolgáltatást, de valószínűleg van néhány másik, amit nélkülözhet. Akár később is betöltheti a szkripteket , és optimalizálhatja az oldalbetöltési sebességet anélkül, hogy lemondna a szkriptekről.

 1. A Trackback és a Pingback letiltása

A Trackback és a Pingback a WordPress gyorsítás alapvető funkciói, amelyek figyelmeztetnek, ha webhelye bejövő hivatkozást kap. Ez nagyszerű hír, de nem olyan, amivel le kell terhelnie webhelyét. Számos ingyenes alternatíva áll rendelkezésre, és sok közülük jobb elemzéseket és adatokat kínál.

A bejövő hivatkozások megismerésére messze a legnépszerűbb és legszélesebb körben ajánlott ingyenes szolgáltatás a Google Search Console . Hagyja, hogy a Google gondoskodjon a bejövő linkek feldolgozásáról, hogy a WordPress gyorsítás tárhelyszolgáltatásának ne kelljen szüksége rá.

Tudja meg, hogyan javíthatja a WordPress gyorsítás webhely teljesítményét

A webhely oldalak betöltéséhez szükséges idő csökkentése javítja a felhasználói élményt, és jelentős SEO-előnyöket kínál. Ha Ön webügynökség tulajdonos vagy vállalkozó, aki WordPress gyorsítás-webhelyeket üzemeltet, érdemes optimalizálnia az oldalak betöltési sebességét az ehhez hasonló tippek segítségével.

Még mélyebbre mehet a Word-oldalsebesség optimalizálása terén, ha feladatokat delegál egy fehér címkés WordPress fejlesztőre, például az UnlimitedWP -re . Kérje meg csapatunkat, hogy optimalizálja WordPress gyorsítás-webhelyeit, hogy gyorsan betöltődjenek és zökkenőmentesen működjenek akár néhány napon belül.

Amennyiben elakadnál keress minket bizalommal, és garantáltan megoldjuk a problémát. Munkánk után garanciát vállalunk!