WordPress admin Dashboard

A WordPress Admin a klasszikus WordPress irányítópultnak tekinthető. Gyakran látni fogja ennek az irányítópultnak a képeit, amikor online nézegeti a v WordPress oktatóanyagokat. Bár szinte mindent megtehet a fő WordPress.com irányítópultján, használhatja a WordPress Admin szolgáltatást, ha úgy tetszik.

WordPress admin.png

WordPress admin

Hozzáférés a WordPress Adminhoz

A WordPress Admin irányítópult oldalainak megtekintéséhez kattintson a Nézet fülre a jobb felső sarokban, és válassza a Klasszikus nézetet :

Ha átvált a klasszikus nézetre, az nem változik vissza az alapértelmezett nézetre, hacsak nem szándékosan tér vissza ehhez a nézethez a Nézet lapon.

A nézetet képernyőnként szabályozhatja. Például, ha a Pages klasszikus nézetére vált , nem változtatja meg a Bejegyzések képernyő nézetét. A bejegyzések klasszikus nézetére való váltás egy külön művelet.

Ha nem látja a Nézet lapot, ellenőrizze, hogy a WordPress.com bejelentkezés BE állásban van-e a Beállítások → Biztonság → WordPress.com Bejelentkezés menüpontban.

Váltson a WordPress.com nézetre

Miután átváltott a klasszikus WordPress Admin nézetre, visszatérhet az alapértelmezett WordPress.com nézethez, ha a jobb felső sarokban a Nézet fülre kattint, és kiválasztja a WordPress.com nézet használata lehetőséget:

WordPress admin

WordPress admin

Amennyiben elakadnál keress minket bizalommal, és garantáltan megoldjuk a problémát. Munkánk után garanciát vállalunk!