WordPress admin Dashboard

A WordPress Admin a klasszikus WordPress irányítópultnak tekinthető. Gyakran látni fogja ennek az irányítópultnak a képeit, amikor online nézegeti a v WordPress oktatóanyagokat. Bár szinte mindent megtehet a fő WordPress.com irányítópultján, használhatja a WordPress szolgáltatást, ha úgy tetszik.

WordPress admin.png

Hozzáférés a WordPress Adminhoz

A WordPress Admin irányítópult oldalainak megtekintéséhez kattintson a Nézet fülre a jobb felső sarokban, és válassza a Klasszikus nézetet :

Ha átvált a klasszikus nézetre, az nem változik vissza az alapértelmezett nézetre, hacsak nem szándékosan tér vissza ehhez a nézethez a Nézet lapon.

A nézetet képernyőnként szabályozhatja. Például, ha a Pages klasszikus nézetére vált , nem változtatja meg a Bejegyzések képernyő nézetét. A bejegyzések klasszikus nézetére való váltás egy külön művelet.

Ha nem látja a Nézet lapot, ellenőrizze, hogy a WordPress.com bejelentkezés BE állásban van-e a Beállítások → Biztonság → WordPress.com Bejelentkezés menüpontban.

Váltson a WordPress.com nézetre

Miután átváltott a klasszikus WordPress nézetre, visszatérhet az alapértelmezett WordPress.com nézethez, ha a jobb felső sarokban a Nézet fülre kattint, és kiválasztja a WordPress.com nézet használata lehetőséget:

WordPress admin

WordPress Admin Irányítópult: A WP Admin elérése és használata

A WordPress adminisztrátori irányítópultja a tartalomkezelő rendszer (CMS) szíve és lelke . Itt felügyelheti webhelye minden aspektusát, az alapvető beállítások konfigurálásától a tartalom közzétételéig, a bővítmények és témák telepítéséig, és még sok más. Ha nem ismeri a WP adminisztrátort, nehezen tudja kezelni a webhelyet.

Az irányítópult használatának megértése könnyebb, mint gondolná. A WordPress összes adminisztrátori összetevője rendkívül intuitív. Ha megtanulja, hogyan kell használni ezeket a különböző eszközöket és beállításokat, akkor a legtöbbet hozhatja ki a WordPressből.

Ebben a cikkben bemutatjuk a WordPress irányítópultját és annak minden egyes összetevőjét. Megtanulhatja, hogyan érheti el az adminisztrációs területet, hogyan konfigurálhatja webhelyét, tehet közzé tartalmat stb.

Mi az a WordPress rendszergazdai irányítópult?

A WordPress irányítópultja a CMS vezérlőpultja. Minden WordPress-telepítéshez tartozik egy adminisztrációs panel ugyanazokkal a funkciókkal és eszközökkel. Gondoljon úgy, hogy az irányítópult a webhely „hátsó része”, ahol konfigurálhat és kezelhet mindent, ami ezzel kapcsolatos.

Amennyiben elakadnál keress minket bizalommal, és garantáltan megoldjuk a problémát. Munkánk után garanciát vállalunk!