A

kérdés jogos, és valós. Biztosan futottunk már bele olyan problémába, hogy miután kitöltsük a szállítási lehetőséget, a rendszer nem veszi figyelembe, hogy ingyenes vagy fizetős szállítást állítson be.

Egy példával próbálom szemléltetni, az áruházunkban be van állítva,  hogy  20 000 forint fölött ingyenes a szállítás az alatt 12 forintot kell fizetni.  A vásárló szeretne venni négy pólót aminek az érétke 23.000 forint, és mit lát a kosár oldalo?, hogy ott van az ingyenes szállítási lehetőség, de alatta ott szerepel az is hogy kiszállítják 1200 forintért az adott rendelést. Ez megtévesztő és félrevezető lehet, mivel a potenciális ügyfél el lesz tévedve, mért van ott a lehetőség, hogy fizessen a szállításért amikor ingyen is lehet.

Erre egy nagyon jó bővítmény van kitalálva: „Hide Shipping Method For WooCommerce” a bővítmény segítésével ki lehet kerülni ezt  a „férevezetést”.

A csatolt képen láthatóak a beállítások. (leggyakrabban a második lehetőséget érdemes használni- ahol az szerepel hogy ingyenes szállítás és személyes átvétel)

SEO4YOU.Woocommerce

Pró verzió is van a bővítményből!