„malware infection„-  ez egy rendkívülien veszélyes web oldalfeltörés, mivel pillanatok alatt az egész tárhelyen elterjed, és minden .js, .json fileba beírja magát és adatbázisokban is megjelenhet.

NEM csak WordPress weboldalak esetében, nem válogat minden rendszerbe beeszi magát!

„Hogyan lehet megoldani a WordPress átirányítási hack támadásokat?”

Sikerült egy 100 % -ban biztonságos megoldást találnunk ezen webfeltörés helyreállítására !

Hogyan ismerjük fel a malware infection?

  • a weboldalunk megnyitása után átirányít más idegen nyelvű oldalakra
  • az oldal be sem tölt
  • nem érthető el az admin felület
  • nem tudunk emaileket küldeni

Ha számodra is fontos weboldalad „egészségügyi állapota” keress minket bizalommal, segítünk  !!!

Amennyiben a cél az, hogy elkerüljük az ilyen weboldal fertőréseket kérj egyedi ajánlatot itt!  

A rosszindulatú programok fertőzésének megelőzése

A rosszindulatú programok szerzői mindig új módszereket keresnek a számítógépek megfertőzésére. Kövesse az alábbi tippeket, hogy megvédje magát, és minimalizálja az adatait és fiókjait fenyegető veszélyeket.

Tartsa naprakészen a szoftvert

A kihasználások általában a népszerű szoftverek, például a webböngészők, a Java, az Adobe Flash Player és a Microsoft Office sebezhetőségeit használják fel az eszközök megfertőzésére. A szoftverfrissítések javítják a sebezhetőségeket, így azok többé nem használhatók ki.

A Microsoft szoftverek naprakészen tartásához győződjön meg arról, hogy az automatikus Microsoft-frissítések engedélyezve vannak. Ezenkívül frissítsen a Windows legújabb verziójára, hogy élvezze a beépített biztonsági fejlesztések sokaságát.

Legyen óvatos a hivatkozásokkal és mellékletekkel

Az e-mail és egyéb üzenetküldő eszközök néhány leggyakoribb módja annak, hogy eszköze megfertőződjön. Az üzenetekben található mellékletek vagy hivatkozások közvetlenül megnyithatják a rosszindulatú programokat, vagy lopva letöltést indíthatnak el. Egyes e-mailek utasításokat adnak a makrók vagy más végrehajtható tartalmak engedélyezésére, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a rosszindulatú programok megfertőzését az eszközein.

150 euró / weboldal áron kitisztítjuk a TE weboldaladat!