Amp WordPress bővítmény

Az AMP WordPress egy hatékony eszköz, amely számos optimalizálást és bevált gyakorlatot automatikusan alkalmaz a webhelyen, így könnyebben érheti el látogatói számára a jó oldalélményt. Az AMP WordPress csapata által támogatott hivatalos AMP-bővítmény megkönnyíti az AMP erejének a WordPress-webhelyére való átültetését. Zökkenőmentesen integrálva. a normál közzétételi folyamatba, és lehetővé teszi a meglévő témák és beépülő modulok használatát.

AMP WordPress

A bővítmény főbb jellemzői a következők:

  1. Automatizálja az AMP WordPress-érvényes jelölések létrehozásának folyamatát, amennyire csak lehetséges . Lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kövessék a WordPressben megszokott munkafolyamatokat.
  2. Hatékony érvényesítési eszközöket biztosít a felhasználóknak az AMP-inkompatibilitások kezelésében, amikor azok előfordulnak, beleértve. Az ellenőrzési hibák által okozott problémák azonosítására , kontextusba helyezésére és megoldására szolgáló mechanizmusokat .
  3. Fejlesztési támogatás biztosítása annak érdekében, hogy a WordPress fejlesztői könnyebben építhessenek AMP-kompatibilis ökoszisztéma-összetevőket. Valamint beépített AMP-kompatibilitású webhelyeket és megoldásokat készítsenek.
  4. Támogatja az AMP WordPress-oldalak kiszolgálását, hogy a webhelytulajdonosok könnyebben kihasználhassák a mobil átirányítás előnyeit. Az AMP-AMP összekapcsolást, valamint az optimalizált AMP alapértelmezés szerinti generálását (az AMP-optimalizáló PHP-portján keresztül).
  5. Kulcsrakész megoldást kínál a WordPress-alkotók egyes szegmensei számára, hogy a nulláról pillanatok alatt megjelenhessenek. Az AMP-oldalak, függetlenül a technikai szakértelemtől vagy az erőforrások rendelkezésre állásától.

A WordPress hivatalos AMP-bővítménye egy hatékony eszköz, amely segít létrehozni a felhasználó előtt álló WordPress-webhelyeket, azaz gyors, szép, biztonságos, vonzó és hozzáférhető webhelyeket.

A felhasználó-első webhely olyan élményt nyújt, amely örömet okoz a felhasználóknak, és ezáltal növeli a felhasználók elköteleződését és webhelye sikerét.

És a közhiedelemmel ellentétben, amely csak a mobilwebhelyekre vonatkozik (ez már nem az Accelerated Mobile Pages helyett!). Az AMP WordPress egy teljesen reszponzív webkomponens-keretrendszer, ami azt jelenti, hogy mindkét mobileszközön AMP-élményt biztosíthat felhasználóinak. és asztali eszközök.

AMP WordPress

AMP WORDPRESS BEÉPÜLŐ MODUL KÖZÖNSÉGE: MINDENKI

Ezt a beépülő modult fejlesztők és nem fejlesztő felhasználók egyaránt használhatják:

  • Ha Ön fejlesztő vagy műszakilag jártas felhasználó, akkor kihasználhatja az AMP WordPress beépülő modul által biztosított fejlett fejlesztői eszközöket a webhely esetleges érvényesítési problémáinak kijavításához és a teljes AMP WordPress-kompatibilitás eléréséhez.
  • Ha Ön nem fejlesztő vagy műszakilag jártas felhasználó, vagy egyszerűen nem szeretne érvényesítési problémákkal és fejlesztési feladatokkal foglalkozni. Az AMP beépülő modul lehetővé teszi, hogy teljesen AMP-kompatibilis webhelyeket állítson össze különböző konfigurációkkal, kihasználva az AMP-kompatibilis előnyöket. alkatrészek. A beépülő modul segít az érvényesítési problémák kezelésében azáltal, hogy eltávolítja az érvénytelen AMP-jelöléseket, ha lehetséges, vagy teljesen letiltja az AMP-vel nem kompatibilis beépülő modulokat az AMP WordPress -oldalakon.

A lényeg az, hogy műszaki szakértelmétől függetlenül az AMP WordPress beépülő modul hasznos lehet az Ön számára.

AMP WordPress

SABLON MÓDOK

A hivatalos AMP-bővítmény lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy különféle módokon szolgálják ki az AMP-t felhasználóik számára, amelyeket sablonmódoknak neveznek: Standard, Transitional és Reader. A különbségek a felhasznált témák számában (egy vagy kettő), valamint a webhely verzióinak számában (nem AMP, AMP) mutatkoznak.

Minden sablonmód saját értékajánlattal rendelkezik, és a különböző forgatókönyvek igényeit szolgálja ki a nagy és változatos WordPress ökoszisztémában. Az AMP-bővítmény pedig minden esetben a lehető legnagyobb támogatást nyújtja.

Az AMP-oldalak generálásának automatizálásában, valamint a választott AMP-beállítás érvényességének megőrzésében. Dióhéjban, a rendelkezésre álló sablonmódok a következők:

Normál mód

Ez a sablonmód az ideális, mivel csak egy téma áll rendelkezésre a kérelmek kiszolgálásához, és a webhely egyetlen verziója: az AMP-verzió. Amellett, hogy lehetővé teszi, hogy minden webhelye AMP-első legyen, ennek további előnye a fejlesztési és karbantartási költségek csökkentése. Ez a mód a legjobb választás olyan webhelyekhez, ahol a webhelyen használt téma és beépülő modulok teljes mértékben AMP-kompatibilisek. Akkor is jó megoldás, ha egyes összetevők nem AMP-kompatibilisek, de a webhely tulajdonosának megvannak az erőforrásai vagy a know-how-ja a javításukhoz.

Átmeneti mód

Ebben a módban is egyetlen téma használható, de minden oldalnak két változata lehet: AMP és nem AMP. Az aktív téma egy adott URL AMP és nem AMP verzióinak kiszolgálására szolgál. Ez a mód akkor jó választás, ha a webhely olyan témát használ, amely nem teljesen AMP-kompatibilis, de az AMP és a nem AMP oldalak közötti funkcionális különbségek elfogadhatók (a kecses degradáció miatt). Ebben az esetben a webhelyet mobileszközről elérő felhasználók megkaphatják az AMP-verziót, és optimalizált élményben részesülhetnek, amely megőrzi a nem AMP-verzió megjelenését és hangulatát.

Olvasó mód

Ebben a módban két különböző téma áll rendelkezésre, az egyik az AMP-oldalakhoz, a másik pedig a nem AMP-oldalakhoz, ezért a webhelynek két verziója is létezik. Ez a mód akkor választható ki, ha a webhely AMP-kompatibilis témát használ, de az inkompatibilitás szintje jelentős kecses romlás nélkül. 

Akkor is jó választás, ha nem vagy műszakilag hozzáértő (vagy egyszerűen nem akarsz foglalkozni az összeférhetetlenségekkel), ezért egyszerűsített és robusztus munkafolyamatokat szeretne, amelyek lehetővé teszik, hogy minimális erőfeszítéssel kihasználhassa az AMP előnyeit.

A webhely sajátosságaitól és szerepkörétől függően különböző forgatókönyvekben különböző módok javasoltak. A beépülő modul konfigurálása során a webhelyen használt téma és beépülő modulok értékelése alapján javasolja az Ön számára legmegfelelőbb módot.

És a használt módtól függetlenül lehetősége van arra, hogy webhelye egészét vagy csak egy részét jelenítse meg AMP-ként. Ez megadja a szükséges rugalmasságot az AMP fokozatos engedélyezéséhez a webhelyen.

AMP ÖKOSZISZTÉMA

Ma már az AMP-bővítmény által működtetett, nagyszerű megjelenésű, felhasználóbarát webhelyeket lehet összeállítani, ha témákat és beépülő modulokat választunk egy növekvő AMP-kompatibilis ökoszisztémából. Ebben az összefüggésben az AMP-bővítmény a teljes AMP-tartalom létrehozási és közzétételi folyamatának irányítójaként működik; érvényesítőként és végrehajtóként szolgál, megkönnyítve nemcsak az AMP-élmények elérését, hanem azok magabiztos karbantartását is.

Sok népszerű téma- és bővítményfejlesztő erőfeszítéseket tett a hivatalos AMP-bővítmény támogatására. Ha olyan témát használ, mint például az Astra vagy a Newspack, vagy ha olyan beépülő modulokat használ, mint a Yoast vagy a WP Forms – ezek már a dobozból is működni fognak!

Amennyiben elakadnál keress minket bizalommal, és garantáltan megoldjuk a problémát. Munkánk után garanciát vállalunk!