A Google 2020 – frissítés

A  Google bejelentette, hogy hétfőn új központi frissítést vezet be, a 2020. májusi központi frissítést. Ez a 2020-as év második alapvető frissítése, az első a 2020-as januári központi frissítés volt.

A Google 2020 májusának nagy frissítése bevezetésre került

A történelem során a Google néhány havonta kiadott egy alapvető Google algoritmusfrissítést. Alig valamivel több mint három hónapja telt el a januári központi frissítés óta.

A bejelentés. A Google azt mondta: „Évente többször is, kiadunk egy széles körű algoritmusfrissítést. Ezt 2020 májusának alapvető frissítésének hívják. Az ilyen frissítésekkel kapcsolatos útmutatásaink változatlanok maradnak, ahogyan korábban már ismertettük. ”

A Google 2020 – frissítés

Most gördül ki. Körülbelül egy órával a történet közzététele után, ET 15:50 órakor, a Google szerint a bevezetés megkezdődött. A teljes bevezetés kb. Egy-két hétig tarthat.

Korábbi frissítések. A legfrissebb korábbi frissítés a 2020. januári központi frissítés volt, itt végeztünk néhány elemzést erről a frissítésről. Azelőtt a 2019. szeptemberi központi frissítés volt. Ez a frissítés sok SEO és webmester számára gyengébbnek tűnt, mivel sokan azt állították, hogy ennek nem volt olyan nagy hatása, mint a korábbi központi frissítésekre. A Google novemberben is kiadott egy frissítést, de ez a helyi rangsorra vonatkozott.


Mi a teendő, ha megüt? A Google tanácsot adott arra, hogy mit kell figyelembe venni, ha a múltbeli alapfrissítés negatív hatással van rád. Nincs konkrét intézkedés a helyreállítás érdekében, és valójában a negatív rangsorolás nem jelentheti azt, hogy valami nincs a TE oldalán. A Google azonban felkínált egy listát olyan kérdésekről, amelyekkel figyelembe kell venni, hogy webhelyét érint-e alapvető frissítés.

Miért érdekel ez minket ? Amikor a Google frissíti a keresési rangsorolási algoritmusait, ez azt jelenti, hogy webhelyed jobb vagy rosszabb teljesítményt képes elérni a keresési eredmények között.
A Google 2020 – frissítés
Olvasta a jó domain név választás cikkünket?